Tratamente Fitosanitare

Tratamente Fitosanitare

  Tratamente fitosanitare pentru gradina de vis

 • Oricat de frumoasa si ingenios planificata ar fi o gradina, ea isi pierde repede din valoare daca nu este intretinuta in mod adecvat, iar plantele nu sunt verificate periodic pentru a depista din vreme posibilele boli sau daunatori care le-ar putea afecta.
 • Modern Garden Design ofera o gama larga de servicii de specialitate, printre care si tratamente fitosanitare, in vederea combaterii agentilor fitopatogeni.
 • Echipa noastra este alcatuita din profesionisti care au vaste cunostinte despre plante, ciclul lor de viata, comportamentul acestora in cazul atacului daunatorilor si agentilor patogeni, precum si in monitorizarea conditiilor ecoclimatice.
 • Prin tratamente fitosanitare pastrati sanatatea gradinii

 • Printr-o buna cunoastere a agentilor daunatori, o evaluare precisa a riscurilor si o stabilire rapida si corecta a diagnosticului, orice gradina poate fi salvata de la o posibila degradare, daca beneficiaza de o ingrijire si verificare permanenta.
 • Serviciile noastre constau si in masuri profilactice, adica asa-zisa igiena a plantelor, pentru a le spori rezistenta prin intermediul fertilizarilor echilibrate. Specialistii nostri pot da o diagnoza exacta a florilor si arbustilor din gradina dumneavoastra, care este de fapt elementul cel mai important din intregul complex de ingrijire. Trebuie sa aveti in vedere ca un tratament este eficient doar in cazul in care diagnosticul a fost pus corect, iar acest lucru nu poate fi facut de catre amatori. De aceea, firma noastra va pune la dispozitie personal specializat si tehnologie moderna pentru efectuarea operatiilor de tratamente fitosanitare in gradina dumneavoastra.
 • Tratamente fitosanitare aplicate la momentul optim

 • Pentru erbicidarea terenului, operatia trebuie sa inceapa inainte cu cel putin o luna de plantarea gazonului, folosindu-se substantele potrivite, in anumite conditii climaterice. Executam aceste lucrari la cererea dumneavoastra, astfel incat buruienile sa nu va invadeze gradina, stirbindu-i din atractivitate.
 • Celelalte tratamente fitosanitare trebuie si ele executate la momentul potrivit, pentru a atinge eficienta maxima, iar substantele folosite sunt bine cunoscute de specialistii din echipa noastra, fiind utilizate exact cele care sunt necesare intr-un anumit ciclu de vegetatie.
 • Lucram doar cu substante omologate si respectam concentratiile si dozajul in functie de plantele pe care le tratam. Stabilim momentul optim si respectam pauza dintre tratamente, precum si conditiile climaterice in care acestea trebuie aplicate.
 • Cu tratamente fitosanitare beneficiati de frumusetile naturii

 • Daca apelati la serviciile noastre, veti beneficia de o gradina frumoasa si sanatoasa pe perioade indelungate, va veti bucura astfel din plin de frumusetile pe care natura vi le ofera.
 • Nu uitati ca orice tratament trebuie administrat la momentul corespunzator, pentru ca efectul sau sa aiba loc. Daca se intarzie o anumita etapa, se poate intampla sa se anuleze chiar si efectele tratamentelor anterioare, de aceea trebuie sa aveti grija de gradina dumneavoastra, de sanatatea ei, asa cum ati avea grija de o persoana. Apelati la serviciile noastre de tratamente fitosanitare, iar noi va vom raspunde la timp, pentru ca eventualele pagube si deteriorari sa nu aiba loc.
 • Suntem aici pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de acel coltisor de rai in care sa petreceti clipe minunate de liniste si relaxare, de mirosul florilor si iarba din gradina casei.