Sisteme de irigatii

Sisteme de irigatii

  • Utilizarea de sisteme de irigatii, a devenit foarte larg raspandita in ultima vreme, atat datorita nevoilor oamenilor de a economisi timp, cat si datorita conditiilor climatice intr-o continua schimbare sau a distributiei inegale a apei in sol.
  • Beneficiul sistemelor de irigatii este reprezentat de faptul ca plantele si copacii din gradina dumneavoastra vor primi apa pe cale artificiala, in cantitati adecvate, pentru a acoperi, alaturi de precipitatiile naturale, necesarul de umiditate al acestora.
  • Un sisten de irigatii instalat profesional, de specialistii Modern Garden Design, va poate aduce o economisire a apei de pana la 50%. Acesta reprezinta o combinatie complexa de tevi, vane, dar si conexiuni electrice si aspersoare telescopice. Acesta este motivul pentru care este esential ca proiectarea si instalarea sistemului dumneavoastra de irigatii sa fie facut de un profesionist in domeniu.
  • Profesionistii nostrii aleg cele mai potrivite produse pentru proiectul dumneavoastra, bazat pe schita terenului si tinand cont de presiunea si debitul apei disponibile in retea.
  • Controlerul pe care vi-l vom monta regleaza automat necesarul de apa, iar senzorul de ploaie previne udarile inutile. De asemenea aspersoarele si rotoarele instalate vor fi invizibile atunci cand nu functioneaza.
  • Folosind un sistem automat de irigatii, plantele dumneavoastra vor fi sanatoase, vor inflori timp mai indelungat, iar gazonul dumneavoastra va fi des si verde.