Amenajare Gradini

Amenajare gradini

Amenajare gradini – o arta facuta cu pasiune

Pentru a pune in practica un proiect de gradina este nevoie de profesionisti care stiu sa o faca, cum sa o faca si detin si tehnologia necesara pentru a duce la bun sfarsit un astfel de obiectiv. Noi va oferim cele mai bune solutii de amenajare gradini, astfel incat sa va bucurati la maxim de natura si sa beneficiati de un confort de invidiat in aer liber.

Veti dispune de un gazon perfect, bine aerat si fertilizat, care va beneficia de toate elementele nutritive pentru a se dezvolta sanatos, iar specialistii nostri ii vor aplica tratamentele fitosanitare, astfel incat bolile si ciupercile sa nu-l deterioreze. Lucrarile vor fi efectuate cu utilaje profesionale, pentru a obtine rezultate optime.

Amenajare gradini, servicii complete

Pentru ca un gazon sanatos nu poate fi intretinut decat in mod stiintific, echipa noastra de ingineri horticultori va efectua o diagnoza a fiecarui caz in parte, astfel incat operatiile necesare intretinerii lui sa fie facute in mod corect, pornind de la tunderea gazonului, urmand cu erbicidarea, udarea si tratarea lui impotriva daunatorilor, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de un gazon viguros pe o perioada indelungata.

Activitatea de amenajare gradini nu consta doar in crearea si intretinerea gazonului. Este o adevarata arta care poate sa va aduca satisfactii deosebite, daca sunt respectate cateva aspecte esentiale si daca proiectul gradinii este unul armonios care se integreaza perfect zonei in care se afla si corespunde expectantelor proprietarului.

Diferite tipuri de amenajare gradini

Deoarece exista nenumarate tipuri de gradini, clientul va trebui sa-si manifeste preferinta pentru ca noi sa-i punem in practica ideea, astfel incat finalul lucrarilor noastre sa reprezinte exact ceea ce el si-a dorit. Noi va vom desena aleile, vom stabili in functie de optiunea dumneavoastra suprafata gazonului, locul rondurilor cu flori, plantarea arborilor, pentru a conferi o personalitate aparte gradinii dumneavoastra.

Daca va doriti o atmosfera eleganta si clasica, cu o geometrie stricta, puteti opta pentru o gradina frantuzeasca, care continua sa fie la moda de secole, insa puteti inclina eventual pentru o vegetatie abundenta si un peisaj care se apropie mai mult de cel natural, alegand tipul englezesc de gradina.

Amenajare gradini rustice

Gusturile dumneavoastra in materie de jardinaj se pot indrepta spre un aspect rustic, care are un farmec inconfundabil. Aceste gradini sunt pline de culoare, de tot felul de combinatii de plante care nu urmaresc anumite simetrii, ca in cazul gradinilor frantuzesti, cu spaliere metalice instalate, impodobite cu minunate plante agatatoare.

Indiferent de optiunea dumneavoastra in ceea ce priveste modelul de gradina, noi avem abilitatea de a va transforma ideea in realitate. Vom imbunatati calitatea solului, vom crea un sistem de irigare prin care plantele sa beneficieze din plin de apa, vom alege florile si arbustii care se potrivesc solului, dar si preferintelor dumneavoastra.

Specialistii nostri identifica cu acuratete amplasamentul plantelor, astfel incat fiecare sa fie cat mai bine pusa in valoare si sa va bucure ochii si sufletul ori de cate ori doriti sa va relaxati in aer liber.

Serviciile de amenajare gradini pe care vi le punem la dispozitie sunt complete si executate cu profesionalism si daruire de catre personal calificat si cu multa experienta.